Teyrrasfolk Dag 1: Roland // concert

Gratis
Het legendarisch boek "On The Road" van Jack Kerouac maakte hem begin jaren zestig wakker. Ooit lokten lege vellen papier hem om schrijver te worden, maar het duurde niet lang of hij werd aangestoken door de jazz. Mede door dat boek... Hij kwam er vrijwel meteen achter dat jazz eigenlijk een kind van de blues was, en leerde daarom verwoed gitaarspelen. Meer dan 40 jaar later doet Roland dat ... Uitgebreide informatie
Het legendarisch boek "On The Road" van Jack Kerouac maakte hem begin jaren zestig wakker. Ooit lokten lege vellen papier hem om schrijver te worden, maar het duurde niet lang of hij werd aangestoken door de jazz. Mede door dat boek... Hij kwam er vrijwel meteen achter dat jazz eigenlijk een kind van de blues was, en leerde daarom verwoed gitaarspelen.

Meer dan 40 jaar later doet Roland dat nog steeds en verzoent als ware wereldreiziger met groot gemak genres tot wereldmuziek.

Ongetwijfeld even legendarisch als dat boek...

Vooraleer Roland ons podium opgaat, wordt Teyrrasfolk geopend door een doedelzakjam met De Grote Kornemuze (16u) met aansluitend een optreden van Eli Goffa om 18u.

woensdag 16 augustus - 20u
Gratis inkom

Deuren open om 15u

Bron: UiTinVlaanderen.be

't Ey
Koutermolenstraat 6 B, 9111 Belsele
woensdag 16 augustus 2017 van 20:00 tot 23:30
Folk en wereldmuziek
gratis Basistarief: 0,00 €
tey@skynet.be
Fax: 03 772 11 93
Muziekclub 't Ey