10e Wase ijsberenduik

Op zondag 13 januari 2019 organiseert Wase Waterpolo ism. de stad Sint-Niklaas en de provincie Oost-Vlaanderen voor de 10e maal de Wase IJsberenduik. Een evenement voor al wie van een leuke uitdaging houdt. Individueel, in groep, met het bedrijf, de sportclub, de familie, de jeugdvereniging of de vriendenkring,… Geen competitie maar met zijn allen het nieuwe jaar inluiden met een frisse duik ... Uitgebreide informatie
Op zondag 13 januari 2019 organiseert Wase Waterpolo ism. de stad Sint-Niklaas en de provincie Oost-Vlaanderen voor de 10e maal de Wase IJsberenduik. Een evenement voor al wie van een leuke uitdaging houdt. Individueel, in groep, met het bedrijf, de sportclub, de familie, de jeugdvereniging of de vriendenkring,… Geen competitie maar met zijn allen het nieuwe jaar inluiden met een frisse duik in het water van het provinciaal domein De Ster in Sint Niklaas.
We verwelkomen hier graag de moedige winterduiker maar zeker ook de sympathisanten en supporters die van het spektakel willen genieten.


Op het winterprogramma van de Wase inwoners is de Wase IJsberenduik stilaan een vaste traditie geworden. Het deelnemersveld dat elk jaar rond de duizend deelnemers ligt en een veelvoud aan bezoekers bewijzen het groeiend succes van dit tweede grootste ijsberen-evenement in België.
( na de Noordzeeduik in Oostende)
De heerlijke winterdrink, de hartelijke nieuwjaarswensen, de gezellige after-party en het prachtige decor van het recreatiedomein zorgen voor een gezellige sfeer om en rond het winterdorp.

De 10e editie belooft een feesteditie te worden. De deelnemers krijgen een fabuleuze start met speciale effecten voorgeschoteld en een geweldige after-party om af te ronden.

Om deel te nemen dient u zich best op voorhand in te schrijven via de website www.waseijsberenduik.be. Inschrijven is verplicht.
De deelnameprijs is 4€ bij vooraf inschrijving en 6€ bij daginschrijving op zondag.
Kinderen tot 14j betalen 3€, ongeacht de voor- of daginschrijving. (Min leeftijd is 7j)
Het inschrijvingsgeld is inclusief een verzekering voor de deelnemers, een gratis KATARA saunadag, en een kop warme chocomelk na de ijsberenduik.
Betaling gebeurt bij aanmelding op het secretariaat ijsberenduik.
De inkom voor de toeschouwers is gratis.
Wie zich uitdost in een vrolijke of originele zwem-outfit komt in aanmerking voor leuke prijzen want er zijn prijzen voorzien voor de meest originele groepen (min 5 pers) en de meest originele individuele deelnemers.

Er is een collectieve warming-up voorzien via de beach-aerobic-sessie die zal doorgaan op het strand voor het winterdorp. Deelname hieraan is een aanrader om het kille sop te trotseren.
Om 14.30u wordt het eerste startschot gegeven voor de kinderen tussen de 7 en 14 jaar. Een unicum in zijn genre!.
Om 15.00u wordt het startschot gegeven voor de volwassenen.

Na de duik is iedereen met voltallige aanhang van harte welkom in het winterdorp van honger en dorst. Ambiance met DJ Ice Bear, nakeuvelen met een glaasje in de hand, het wordt weer een feest om niet te vergeten…

Graag tot op de 10e editie van de Wase ijsberenduik.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Provinciaal Domein De Ster
Vossekotstraat , 9100 Sint-Niklaas
zondag 13 januari 2019 van 13:00 tot 20:00
Wase Waterpolo