Actuele fijnschildertechniek zoals de oude Vlaamse meesters

Van harte welkom op deze tentoonstelling met diverse werken van Caroline Steel (3de generatie Kunstschilders STEEL). Er zijn meerdere technieken. Olie, pastel, acryl... Portret, naakt, paarden, kleurrijk abstract en olieverf. De olieverfschilderijen zijn in de fijnschildertechniek volgens de oude Vlaamse Meesters. Dat leg ik je gaarne uit bij je bezoek. Kom gezellig grasduinen tussen de ... Uitgebreide informatie
Van harte welkom op deze tentoonstelling met diverse werken van Caroline Steel (3de generatie Kunstschilders STEEL). Er zijn meerdere technieken. Olie, pastel, acryl... Portret, naakt, paarden, kleurrijk abstract en olieverf. De olieverfschilderijen zijn in de fijnschildertechniek volgens de oude Vlaamse Meesters. Dat leg ik je gaarne uit bij je bezoek.
Kom gezellig grasduinen tussen de kunstkaarten, poëziebundels en allerlei leuke geschenkartikelen. Bij een goed glas artisanaal bier of bio-wijn en rustgevende muziek kan je even de drukte ontlopen....Bij voldoende sfeer en inspiratie improviseer ik zelf op de piano, zing ik een deuntje of lees ik een gedicht voor. WELKOM !
Kijk alvast eens op de www.carolinesteel.be of maak een afspraak. Bel 0479 455041 of mail info@carolinesteel.be dan even. Tot gauw !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Atelier Caroline Steel
Grote Peperstraat 39, 9100 Sint-Niklaas
Van 12 februari 2020 tot 31 december 2020
Schilderkunst
Fax: 0479455041
Telefoon: 0479455041