Ballonvaart Sint-Niklaas met Quality Ballooning

Kwaliteit en professionaliteit draagt Quality Ballooning hoog in het vaandel! Bij ons kan u een ballonvaart boeken vanaf €75! Onze ballonvloot is niet ouder dan 2 jaar en voorzien van alle nodige veiligheidsmaatregelen. Wat kan Quality Ballooning je bieden? Bij Quality Ballooning staat de beleving van onze passagiers centraal. Aangezien wij beschikken over meerdere luchtballons, zijn de ... Uitgebreide informatie
Kwaliteit en professionaliteit draagt Quality Ballooning hoog in het vaandel! Bij ons kan u een ballonvaart boeken vanaf €75! Onze ballonvloot is niet ouder dan 2 jaar en voorzien van alle nodige veiligheidsmaatregelen.

Wat kan Quality Ballooning je bieden?

Bij Quality Ballooning staat de beleving van onze passagiers centraal. Aangezien wij beschikken over meerdere luchtballons, zijn de wachttijden zeer kort en bent u dan ook zeker dat u op zeer korte tijd een adembenemende ballonvlucht kan maken. Al onze piloten hebben een zeer intensieve opleiding genoten en hebben internationale ervaring waardoor u steeds kan rekenen op een ervaring ballonvaarder die u tevens een degelijke veiligheidsbriefing geeft.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Grote Markt Sint-Niklaas
Grote Markt , 9100 Sint-Niklaas
Outdoor en Adventure sport
€ 115.0 Basistarief: 115,00 €; Kinderen jonger dan 12 jaar: 75,00 €; Kinderen jonger dan 16: 95,00 €
info@qualityballooning.be
Fax: +32 489 000 717
Quality Ballooning