Bert Kruismans, Jan De Smet en Karl Meersman - Absurditeiten

Bert Kruismans is de enige die erin slaagt het fenomeen België uit te leggen aan mensen van over de hele wereld. Hij combineert moeiteloos spelen in Vlaanderen met optreden in Wallonië. En dat wil wat zeggen! Jan De Smet kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigen-aardigheden. Hij is in deze ... Uitgebreide informatie
Bert Kruismans is de enige die erin slaagt het fenomeen België uit te leggen aan mensen van over de hele wereld. Hij combineert moeiteloos spelen in Vlaanderen met optreden in Wallonië. En dat wil wat zeggen!

Jan De Smet kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigen-aardigheden. Hij is in deze theatershow de spitse broeder van Kruismans.

Karl Meersman kent geen gelijke in zijn haarfijn uitgewerkte satirische en handgeschilderde spotprenten. Hij slaagt erin met milde spot elke week de lezers van Trends en Knack Focus te verwonderen.

Drie narren, onder wie een besnorde en een besnaarde, in een perfecte mix van beeld, klank en woord. Een anderhalf uur durende voorstelling die het publiek wakker schudt, amuseert en doet nadenken. Een fijn-gepenseeld portretje van een wereld vol absurditeit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
donderdag 17 februari 2022 van 20:00 tot 21:00
Meerdere kunstvormen
CC Sint-Niklaas