Boekvoorstelling | Herman Cole | Pelgrim met een knipoog - Dóór Italië naar Jeruzalem

Gratis
Herman Cole -Sint-Niklase culturele persoonlijkheid 2018 én ereburger van de zusterstad Lucca- heeft weer toegeslagen. Uit de achttiende-eeuwse reisverslagen van Sinaainaar Marinus Geubels op weg naar het Heilig Land destilleerde hij Pelgrim met een knipoog - Dóór Italië naar Jeruzalem. Begin maart verscheen zo een historisch-toeristisch-literair streekproduct waarin hij meer dan vijfduizend ... Uitgebreide informatie
Herman Cole -Sint-Niklase culturele persoonlijkheid 2018 én ereburger van de zusterstad Lucca- heeft weer toegeslagen. Uit de achttiende-eeuwse reisverslagen van Sinaainaar Marinus Geubels op weg naar het Heilig Land destilleerde hij Pelgrim met een knipoog - Dóór Italië naar Jeruzalem. Begin maart verscheen zo een historisch-toeristisch-literair streekproduct waarin hij meer dan vijfduizend kilometer aflegt, kriskras door het Europese continent en erbuiten. Op de Dag van Europa badineert hij in een ludieke beeldenbabbel rond zijn jongste geesteskind.
Herman Cole was meer dan dertig jaar taalanimator Italiaans bij LBC-volwassenenonderwijs. In dezelfde decennia leverde hij honderden toeristische bijdragen: eerst voor de televisiequiz Van Pool tot Evenaar, later voor het magazine Pasar en voor enkele reisgidsen. In 2017 publiceerde hij De Zaak van Sinterklaas.

Deze lezing gaat door via het platform Zoom. Een camera en microfoon zijn niet noodzakelijk. Een stabiele internetverbinding en pc, laptop of tablet wel. Wil je meevolgen? Stuur een mailtje naar bibpubliekswerking@sint-niklaas.be en we bezorgen je de link!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Online event
Online event, 9100 Sint-Niklaas
zondag 9 mei 2021 van 10:30 tot 11:30
Literatuur
gratis Basistarief: 0,00 €
de Bib Sint-Niklaas