Buitengewoon

Gratis
Op 16 mei kan je opnieuw tal van smaken en geuren ontdekken op Buitengewoon. Maak een keuze uit een groot assortiment kleurige planten en bloemen op de bloemenmarkt/Lentemarkt. Meer zin in iets lekker lokaal? Geniet dan van de heerlijk verse producten van de lokale handelaars, horeca en maak kennis met enkele projecten rond duurzaamheid. Of ontdek lokaal talent in het stadspark met een knappe ... Uitgebreide informatie
Op 16 mei kan je opnieuw tal van smaken en geuren ontdekken op Buitengewoon. Maak een keuze uit een groot assortiment kleurige planten en bloemen op de bloemenmarkt/Lentemarkt. Meer zin in iets lekker lokaal? Geniet dan van de heerlijk verse producten van de lokale handelaars, horeca en maak kennis met enkele projecten rond duurzaamheid. Of ontdek lokaal talent in het stadspark met een knappe fototentoonstelling van FotoVisie. Geniet daarnaast van de pleinen, parken en bossen op één van de vele groene plekjes in Sint-Niklaas, en misschien win jij wel een mooie prijs!

Neem een kijkje op https://www.ontdeksintniklaas.be/buitengewoon en blijf op de hoogte van het coronaproof programma (volgens de dan geldende maatregelen), verplichte reservaties en leuke winacties.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stadskern
Grote Markt z/n, 9100 Sint-Niklaas
zondag 16 mei 2021 van 00:00 tot 23:59
gratis Basistarief: 0,00 €