Buren op bezoek III - buren gluren achter de muren van het museum

Gratis
Museum achter de schermen SteM, Zwijgershoek 14 Gratis toegang Reserveren: telefonisch via 03 778 34 50 ( tijdens de kantooruren ) of via mail reservatiemusea@sint-niklaas.be of spring even binnen. Opgelet uiterste inschrijvingsdatum is 12 december. Ook als het museum dicht is, gonst het er van de activiteit. Van het grootste schilderij tot het kleinste speldje ... alle voorwerpen worden met ... Uitgebreide informatie
Museum achter de schermen

SteM, Zwijgershoek 14

Gratis toegang

Reserveren: telefonisch via 03 778 34 50 ( tijdens de kantooruren ) of via mail reservatiemusea@sint-niklaas.be of spring even binnen.
Opgelet uiterste inschrijvingsdatum is 12 december.

Ook als het museum dicht is, gonst het er van de activiteit. Van het grootste schilderij tot het kleinste speldje ... alle voorwerpen worden met de grootste zorg behandeld. Kom samen met je buren het museum achter de schermen ontdekken. Loop samen langs de depots en ateliers en merk op hoe museummedewerkers met grote toewijding het erfgoed beschermen tegen de tand des tijds. Je krijgt bovendien interessante tips mee om jouw lievelingsstukken thuis op een goede manier te bewaren.Nadien wordt een taartje geserveerd door buurtbakker Jan Reed met een kop koffie van Delicatessen Van Poeck.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stedelijke musea Sint-Niklaas - afdeling SteM Zwijgershoek
Zwijgershoek 14, 9100 Sint-Niklaas
zondag 16 december 2018 van 14:30 tot 16:00
Kunst en kunsteducatie
gratis Basistarief: 0,00 €
stedelijkemusea@sint-niklaas.be
Fax: 037783450