Casier en Co - Moes

Op de vloer een appelboom en 3 kastjes. De kastjes herbergen levendig keukengerei en gekke machines. Zij spelen het verhaal van appels tot Moes. Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan. Terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert. Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn ... Uitgebreide informatie
Op de vloer een appelboom en 3 kastjes. De kastjes herbergen levendig keukengerei en gekke machines. Zij spelen het verhaal van appels tot Moes.

Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan. Terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert. Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses.

Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat uw keukengerei thuis tot leven komt ...


Een herneming in onze schouwburg, omdat er vorige keer zoveel enthousiaste reacties waren bij deze heerlijke voorstelling!


Achteraf kunnen de kinderen spelen in de MOESspeeltuin, een reeks fijne installaties waarin de kinderen zelf aan de slag kunnen met appeltjes, vrachtwagens en potjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stadsschouwburg, scène op scène
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
woensdag 21 oktober 2020 van 15:00 tot 16:00
Circus
CC Sint-Niklaas