Cerebro

In Cerebro onderzoekt Kurt Demey nieuwe mentale technieken die in de maatschappij op verschillende gebieden worden ingezet voor manipulatieve doeleinden - zoals in de politiek of de marketing. Deze methodes zijn gehuld in een geheimzinnig waas, hun effecten zijn vaak spectaculair. "En als we u nu eens onthullen wat normaal verborgen blijft" ? In Cerebro onderzoekt Kurt Demey nieuwe mentale ... Uitgebreide informatie
In Cerebro onderzoekt Kurt Demey nieuwe mentale technieken die in de maatschappij op verschillende gebieden worden ingezet voor manipulatieve doeleinden - zoals in de politiek of de marketing. Deze methodes zijn gehuld in een geheimzinnig waas, hun effecten zijn vaak spectaculair.
"En als we u nu eens onthullen wat normaal verborgen blijft" ?


In Cerebro onderzoekt Kurt Demey nieuwe mentale technieken die in de maatschappij op verschillende gebieden worden ingezet voor manipulatieve doeleinden -  zoals in de politiek of de marketing. Deze methodes zijn gehuld in een geheimzinnig waas, hun effecten zijn vaak spectaculair.


"En als we u nu eens onthullen wat normaal verborgen blijft" ?


Met Ongekende Evidenties, de vorige voorstelling van Kurt Demey bleef het publiek verstomd en met heel veel vragen achter, nu gaat hij nog een stap verder. Het mentalisme is in Cerebro niet meer in de handen van ‘de mentalist’ op de scène’. Het zijn de toeschouwers zelf die er op een directe manier met experimenteren. Deze interactieve voorstelling is een wervelwind vol verrassende ervaringen.
cc Sint-Niklaas - Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
vrijdag 23 november 2018om 20:00
Circus
€ 15.0 Standaardtarief: 15.00 €; +65: 14.00 €; -26: 12.00 €; Abo 5 extra: 12.00 €; Abo 10 extra: 11.00 €
info@ccsint-niklaas.be
Fax: 03 778 33 66
cc sint-niklaas
Bestel tickets
Telefoon: 03 778 33 66