David Munnelly: foto's van Ierland // Eygalerij tijdens januari en februari

Gratis
Wie een beetje thuis is in de folkwereld kent hem zeker. De virtuoze goedlachse Ierse accordeonist Dave Munnelly. Hij verlaat na zijn optreden in Muziekclub ‘t Ey (vrijdag 7 februari) de Lage Landen om terug in Ierland te gaan wonen. Nog niet zolang geleden trok hij onze aandacht met prachtige beelden die hij maakte in zijn moederland. Met krachtige foto’s toont hij de atmosfeer van de ... Uitgebreide informatie
Wie een beetje thuis is in de folkwereld kent hem zeker. De virtuoze goedlachse Ierse accordeonist Dave Munnelly. Hij verlaat na zijn optreden in Muziekclub ‘t Ey (vrijdag 7 februari) de Lage Landen om terug in Ierland te gaan wonen.

Nog niet zolang geleden trok hij onze aandacht met prachtige beelden die hij maakte in zijn moederland. Met krachtige foto’s toont hij de atmosfeer van de westkust van Ierland. De meeste zijn genomen tijdens het laatste jaar, vooral in het zuidwesten van Mayo en het noorden van Connemara. De foto’s worden sober voorgesteld zodat de beelden met hun kleuren en vormen optimaal weergegeven worden in de gerecycleerde kaders.

Hij stelt tentoon tijdens januari en februari.

Wil je graag op je gemak de tentoonstelling bezichtigen, maak dan een afspraak via telefoon of mail. De werken zijn vanzelfsprekend ook te bekijken voor bezoekers van een concert of ander evenement.

Bron: UiTinVlaanderen.be

't Ey
Koutermolenstraat 6 B, 9111 Belsele
Fotografie
gratis Basistarief: 0,00 €
info@tey.be
Fax: 03 772 11 93
Muziekclub 't Ey