De Ronde van Begijn

Begijn Le Bleu: gastheer / Bart Van Tieghem: artiest De Ronde van Begijn is een koersshow met panache waarin Begijn als een ware gastheer telkens twee bekende coureurs over de vloer krijgt en praat over zijn grootste passie: wielrennen. Hij haalt herinneringen op over de topjaren van de renners en praat met hen over het wielerseizoen. Bernard Bidon draait ondertussen fijne muziekjes en staat ... Uitgebreide informatie
Begijn Le Bleu: gastheer / Bart Van Tieghem: artiest

De Ronde van Begijn is een koersshow met panache waarin Begijn als een ware gastheer telkens twee bekende coureurs over de vloer krijgt en praat over zijn grootste passie: wielrennen. Hij haalt herinneringen op over de topjaren van de renners en praat met hen over het wielerseizoen. Bernard Bidon draait ondertussen fijne muziekjes en staat garant voor een topsfeer. Het publiek krijgt archiefmateriaal, een quiz en veel ambiance voorgeschoteld. Diepgravende analyses blijven achterwege, waardoor De Ronde van Begijn zowel kenners als leken entertaint.


Uit dit machtig peloton brengen we per avond twee kopmannen mee naar jouw theater: Adrie Van Der Poel, Bart Wellens, Eric Vanderaerden, Johan Vansummeren, Nick Nuyens, Rudy Pevenage, Laurenzo Lapage, Edwig Van Hooydonck, Paul Herygers, Jo Planckaert, Dirk Demol en Nico Mattan.


Kruip op uw vélo en sprint naar uw theater want speciaal voor de laatste voorstelling in de reeks voorziet Begijn voor zijn thuisstad een extraatje! Allez, allez, roulez!
cc Sint-Niklaas - Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
woensdag 5 december 2018om 20:00
Humor comedy
€ 17.0 Standaardtarief: € 17,00; +65: € 16,00; -26: € 14,00; Abo 5 extra: € 14,00; Abo 10 extra: € 13,00
info@ccsint-niklaas.be
Fax: 03 778 33 66
cc sint-niklaas
Bestel tickets
Telefoon: 03 778 33 66