Drarrie in de nacht

tekst: Fikry El Azzouzi / regie: Junior Mthombeni / muziek: Cesar Janssens / van en met: Fikry El Azzouzi, Cesar Janssens, Said Boumazoughe, Rashif El Kaoui, Sabri Saad El Hamus, Junior Akwety / video: Eugenio Szwarcer / regie-assistentie en boventiteling: Inge Floré / coproductie: Behoud de Begeerte / met de steun van: Tax Shelter Maatregel van de Belgische Federale Overheid Inleiding om ... Uitgebreide informatie
tekst: Fikry El Azzouzi / regie: Junior Mthombeni / muziek: Cesar Janssens / van en met: Fikry El Azzouzi, Cesar Janssens, Said Boumazoughe, Rashif El Kaoui, Sabri Saad El Hamus, Junior Akwety / video: Eugenio Szwarcer / regie-assistentie en boventiteling: Inge Floré / coproductie: Behoud de Begeerte / met de steun van: Tax Shelter Maatregel van de Belgische Federale Overheid

Inleiding om 19u30

Vraag niet wat een Drarrie is. Vraag liever wie Drarrie zijn. Vier gasten dagen de nacht uit, maar die blijft onverstoorbaar. De nacht laat niet met zich sollen. Hij wacht geduldig af en slaat op het juiste moment meedogenloos toe.


Junior Mthombeni, Fikry El Azzouzi en Cesar Janssens van het gezelschap Jr.cE.sA.r brengen Drarrie in de nacht, de succesroman van El Azzouzi die de Arkprijs van het Vrije Woord won, naar het theater.


De formule voor Drarrie in de nacht is getest en goedgekeurd. Verwacht je aan hiphop. Verwacht je aan slampoëzie. De beats komen op de scène tot leven en de talen vloeien in overvloed. Hoofdpersonage Ayoub (vertolkt door de schrijver zelf) en kompanen dwalen door de stad en loodsen je de nacht in, doorheen de eenzaamheid en het verdriet, de woede en de angst. Ze hebben niets of niemand, hooguit elkaar om op te vertrouwen en op terug te vallen.
cc Sint-Niklaas - Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
dinsdag 26 maart 2019om 20:00
Tekst en muziektheater
€ 15.0 Basistarief: € 15,00; +65: € 14,00; -26: € 12,00; Abo 5 extra: € 12,00; Abo 10 extra: € 11,00
info@ccsint-niklaas.be
Fax: 03 778 33 66
cc sint-niklaas
Bestel tickets
Telefoon: 03 778 33 66