Energetix magneet sieraden en wellness

Het dragen en geven van een Energetix magneetsieraad is kiezen voor een bepaalde lifestyle: Het is een welbewust kiezen voor je welzijn en de schoonheid van sieraden. Je kan bij ons uitleg vragen en samen met jouw bekijken we wat bij jouw noden past. In alle rust kan je sieraden en wellness producten bekijken en passen. De sieraden en het wellness assortiment van Energetix zijn vervaardigd ... Uitgebreide informatie
Het dragen en geven van een Energetix magneetsieraad is kiezen voor een bepaalde lifestyle: Het is een welbewust kiezen voor je welzijn en de schoonheid van sieraden.

Je kan bij ons uitleg vragen en samen met jouw bekijken we wat bij jouw noden past.
In alle rust kan je sieraden en wellness producten bekijken en passen. De sieraden en het wellness assortiment van Energetix zijn vervaardigd uit edelstaal (nikkel allergievij) met magneten in verwerkt.
MET AFSPRAAK kan je genieten van een MAGNEETMASSAGE!

Dit jaar ontvang je 10% van je besteed bedrag aan massage op een spaarkaart van Energetix. Op deze manier kan je naast een ontspannen massage jezelf trakteren op een mooi Energetix sieraad in de loop van het jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

In Bloom Therapy
Vrouweneekhoekstraat 23, 9100 Sint-Niklaas
Van 31 januari 2020 tot 14 februari 2020 (vr van 13:00 tot 18:00, zo van 13:00 tot 18:00)
In Bloom Therapy