Erfgoeddag in SteM: Kiezen

Gratis
“Verkiezingen in het museum: historische figuren hengelen naar jouw stem!” Op Erfgoeddag kan je kennismaken met een tiental boeiende figuren uit de rijke collectie van SteM. Elk personage vertegenwoordigt op een ludieke manier een stukje erfgoed uit onze streek. Ontmoet een bewoonster uit de oudheid en de abt van de middeleeuwse abdij Boudelo. Of wat dacht je van Sequah de kwakzalver en ... Uitgebreide informatie
“Verkiezingen in het museum: historische figuren hengelen naar jouw stem!”

Op Erfgoeddag kan je kennismaken met een tiental boeiende figuren uit de rijke collectie van SteM. Elk personage vertegenwoordigt op een ludieke manier een stukje erfgoed uit onze streek. Ontmoet een bewoonster uit de oudheid en de abt van de middeleeuwse abdij Boudelo. Of wat dacht je van Sequah de kwakzalver en Gerarda, onze wielrenster ... Bekijk zeker eens alle kandidaten van nabij en win na uw stemming een mooie prijs.

In een authentiek stemhokje kan je op een verkiezingsformulier met rood potlood jouw stem uitbrengen voor de man of vrouw die jou het meest begeesterde. De stembiljetten worden verzameld en geteld. Heb je gestemd op de winnaar van de verkiezing dan maak je via loting kans op een mooie prijs.

Dus breng je stem uit in SteM op Erfgoeddag!

De stedelijke musea zijn elke zondag gratis toegankelijk tussen 11 en 13 uur.

www.sint-niklaas.be/privacy

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stedelijke musea Sint-Niklaas - afdeling SteM Zwijgershoek
Zwijgershoek 14, 9100 Sint-Niklaas
zondag 22 april 2018 van 10:00 tot 18:00
Kunst en kunsteducatie
gratis Basistarief: 0,00 €
stedelijke.musea@sint-niklaas.be
Fax: 037783450