Erfgoeddag in SteM: Kiezen

Gratis
“Verkiezingen in het museum: historische figuren hengelen naar jouw stem!” Op Erfgoeddag kan je kennismaken met een tiental boeiende figuren uit de rijke collectie van SteM. Elk personage vertegenwoordigt op een ludieke manier een stukje erfgoed uit onze streek. Ontmoet een bewoonster uit de oudheid en de abt van de middeleeuwse abdij Boudelo. Of wat dacht je van Sequah de kwakzalver en Jean ... Uitgebreide informatie
“Verkiezingen in het museum: historische figuren hengelen naar jouw stem!”

Op Erfgoeddag kan je kennismaken met een tiental boeiende figuren uit de rijke collectie van SteM. Elk personage vertegenwoordigt op een ludieke manier een stukje erfgoed uit onze streek. Ontmoet een bewoonster uit de oudheid en de abt van de middeleeuwse abdij Boudelo. Of wat dacht je van Sequah de kwakzalver en Jean Sax, de man van de ballonnen – zo typisch voor onze stad Sint-Niklaas.

In een authentiek stemhokje kan je op een verkiezingsformulier met rood potlood jouw stem uitbrengen voor de man of vrouw die jou het meest begeesterde. De stembiljetten worden verzameld en geteld. Heb je gestemd op de winnaar van de verkiezing dan maak je via loting kans op een mooie prijs.

Dus breng je stem uit in SteM op Erfgoeddag!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stedelijke musea Sint-Niklaas - afdeling SteM Zwijgershoek
Zwijgershoek 14, 9100 Sint-Niklaas
zondag 22 april 2018 van 10:00 tot 18:00
Kunst en kunsteducatie
gratis Basistarief: 0,00 €
stedelijke.musea@sint-niklaas.be
Fax: 037783450