Erik Wille // Eygalerij maart en april

Gratis
Erik Wille is geen onbekende in het volksmuziekmilieu. Hij is bekend als een der laatste marktzangers, die dit speciaal genre levend houdt. Wat velen niet weten is dat deze zanger ook een fervent aquarellist is. De basis deed hij op aan de academies van Brugge en Gent. Met de VAK (Vrije Aquarellisten Kring) schildert hij het jaar door vooral landschappen. Maar Erik's voorkeur gaat uit naar ... Uitgebreide informatie
Erik Wille is geen onbekende in het volksmuziekmilieu. Hij is bekend als een der laatste marktzangers, die dit speciaal genre levend houdt. Wat velen niet weten is dat deze zanger ook een fervent aquarellist is. De basis deed hij op aan de academies van Brugge en Gent.

Met de VAK (Vrije Aquarellisten Kring) schildert hij het jaar door vooral landschappen. Maar Erik's voorkeur gaat uit naar portretten, waarvan vele zijn geschilderd tijdens avondoptredens op de stage in Gooik.

Je zal ongetwijfeld veel volksmuzikanten herkennen op onze muren!

Hij stelt tentoon tijdens maart en april.

Als je graag op je gemak de tentoonstelling wil bezichtigen, maak een afspraak via telefoon of mail. De werken zijn vanzelfsprekend ook te bekijken voor bezoekers van een concert of ander evenement.

Bron: UiTinVlaanderen.be

't Ey
Koutermolenstraat 6 B, 9111 Belsele
Van ma 4 maart 2019 10:00 tot di 30 april 2019 18:00
Schilderkunst
gratis Basistarief: 0,00 €
info@tey.be
Fax: 03 772 11 93
Muziekclub 't Ey