Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas, nabij Antwerpen

Heb je ooit de hoofdrol willen spelen in je favoriete film, boek of videospel? Wat als je een realistisch avontuur zou kunnen meemaken dat je naar een andere tijd en plaats brengt? Escape Room Vlaanderen is een plek waar je kunt ontsnappen aan het alledaagse! Als het licht aangaat, merk je dat je gevangen zit in een kamer met veel ongewone voorwerpen. Je begint de ruimte te verkennen, maar ... Uitgebreide informatie
Heb je ooit de hoofdrol willen spelen in je favoriete film, boek of videospel? Wat als je een realistisch avontuur zou kunnen meemaken dat je naar een andere tijd en plaats brengt? Escape Room Vlaanderen is een plek waar je kunt ontsnappen aan het alledaagse!

Als het licht aangaat, merk je dat je gevangen zit in een kamer met veel ongewone voorwerpen. Je begint de ruimte te verkennen, maar besef dat je maar één uur hebt om het mysterie dat zich ontvouwt te begrijpen.
Terwijl jij en de andere leden van je team een puzzel oplossen, wordt er nóg één onthuld. Hoeveel zijn er nog? Heb je genoeg tijd? De klok tikt genadeloos verder! De enige manier om te slagen is om je hoofd koel te houden.

Elke aanwijzing die je ontdekt, voedt je nieuwsgierigheid. Dan komt je "Aha!" moment. Die kleine opwinding motiveert je om verder te gaan. Voordat je het weet, is de tijd om!
Gedurende 60 minuten kun je de wereld achter je laten en je verbeelding vrijmaken om een ​​andere kant van jezelf te verkennen. Geloof het of niet, een escape game is een unieke manier om stress te verminderen. Je kunt spelen met vrienden, familie, collega's bij teambuildings of zelfs die ene speciale persoon die je een beetje beter wilt weten.

Ongeacht de gelegenheid, Escape Room Vlaanderen is de beste plaats voor een mysterieus en spannend avontuur!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Reinaert Galerij
Grote Markt 61 bus 9, 9100 Sint-Niklaas
Di Van 18:30 tot 21:00 Wo Van 18:30 tot 21:00 Do Van 18:30 tot 21:00 Vr Van 18:00 tot 21:00 Za Van 10:00 tot 22:00 Zo Van 10:00 tot 22:00
€ 20.0 Basistarief: 20,00 €
info@escaperoomvlaanderen.be
Fax: 0487432305