Escape Room Vlaanderen (Sint Niklaas)

De ideale uitstap in Sint-Niklaas, nabij Antwerpen? De perfecte teambuilding? Een leuk verjaardagsfeestje? Of een knallend vrijgezellenfeest met jouw vrienden of vriendinnen? Een kleine of grote groep met collega's? Of met jouw gezin en familie? Dat kan allemaal bij Escape Room Vlaanderen. Bij ons word je samen met je team opgesloten. Het doel? Zoek de verborgen voorwerpen, zoek naar ... Uitgebreide informatie
De ideale uitstap in Sint-Niklaas, nabij Antwerpen? De perfecte teambuilding? Een leuk verjaardagsfeestje? Of een knallend vrijgezellenfeest met jouw vrienden of vriendinnen? Een kleine of grote groep met collega's? Of met jouw gezin en familie?

Dat kan allemaal bij Escape Room Vlaanderen. Bij ons word je samen met je team opgesloten. Het doel? Zoek de verborgen voorwerpen, zoek naar aanwijzingen en los de puzzels op om te ontsnappen in minder dan 60 minuten of anders... Dit vereist teamwork, snel denken, vastberadenheid en stalen zenuwen!

De puzzels en raadsels zijn door ons bedacht en uitgewerkt waardoor onze Escape Room uniek blijft. Dit concept is ideaal als teambuilding voor collega's maar ook als uitstap met familie, vrienden en vrijgezellen.

Ongeacht de gelegenheid; Escape Room Vlaanderen is de beste plaats voor een mysterieus en spannend avontuur!

Escape Room Sint-Niklaas telt 2 kamers nl. Joker's Schuilplaats en De Verborgen Maya-stad. De verhalen gaan als volgt:


Joker's Schuilplaats

Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker".

Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...


De Verborgen Maya-stad

Alfred Bervoets, een controversiële professor uit een klein stadje, stond vooral bekend om zijn onderzoek naar de Maya-beschaving, meer specifiek het beruchte ‘Gouden Masker’. Zijn bevindingen werden echter keer op keer verworpen door zijn concullega’s. Om het tegendeel te bewijzen, was hij vastberaden een tijdmachine te bouwen. De legende vertelt ons dat hij erin geslaagd is, want sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem.

Maar voordat hij verdween, heeft hij een spoor achtergelaten van zijn onderzoek.

Kan jouw team de reis afleggen en veilig terugkeren mét het Gouden Masker?


Meer info op https://www.escaperoomvlaanderen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Reinaert Galerij
Grote Markt 61 bus 9, 9100 Sint-Niklaas
€ 20.0 Basistarief: 20,00 €
info@escaperoomvlaanderen.be
Fax: 0487432305