Expo - De zaal is verwarmd

Gratis
Frisse artistieke thermiek uit Limburg, Oost-Vlaanderen en Armenië Tijdens het weekend van de Vredefeesten kan je bij WARP drie verschillende pop-up tentoonstellingen ontdekken. In zijn fotoproject #LightLeads verzamelt Alain Van Audenaerde momenten die de oorspronkelijke, etymologische betekenis van fotografie in het (camera)oog houden: “Schrijven met licht” (Gr. photõs, graphein). Niet enkel ... Uitgebreide informatie
Frisse artistieke thermiek uit Limburg, Oost-Vlaanderen en Armenië

Tijdens het weekend van de Vredefeesten kan je bij WARP drie verschillende pop-up tentoonstellingen ontdekken.

In zijn fotoproject #LightLeads verzamelt Alain Van Audenaerde momenten die de oorspronkelijke, etymologische betekenis van fotografie in het (camera)oog houden: “Schrijven met licht” (Gr. photõs, graphein).
Niet enkel de plaats, het onderwerp of de techniek bepalen het beeld, maar vooral het licht dat ze vormgeeft. Kijken is belangrijker dan de onvermijdelijke camera.

KO-residentie brengt kunstenaars samen die in hun diverse aanpak en visie de schilderkunst gemeen hebben. Hun hoop is dat ze door de vertrouwdheid met het medium tot fundamentele inzichten komen in de denk- en werkwijze van elkaar en zichzelf. Dit zoeken naar inzicht en de communicatie daarvan, naar elkaar en het bredere publiek, nemen ze dit jaar bij WARP als uitgangspunt. Een project van Manu Engelen, Yannick Ganseman, Elias Ghekiere, Joke Hansen, Brecht Koelman, Griet Moors, Rose Van Bergen en Wim Van Der Celen.

Ook de kortfilm 'The True Man' van Arthur Barseghian wordt getoond, een film die hij maakte in het kader van zijn afstudeerproject aan de Academie in Sint-Niklaas.

Opening op donderdag 5 september om 20u
Nadien open op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september tussen 14u en 18u
WARP, Apostelstraat 20, Sint-Niklaas

Bron: UiTinVlaanderen.be

WARP
Apostelstraat 20, 9100 Sint-Niklaas
Van vr 6 september 2019 14:00 tot zo 8 september 2019 18:00
Meerdere kunstvormen
gratis Basistarief: 0,00 €