Expo: Het Vrije Waasland, de geschiedenis van stad en streek in beeld

Gratis
Aan de hand van tekst- en fotomateriaal uit Het Vrije Waasland gidst Bibliotheca Wasiana u doorheen de geschiedenis van de stad Sint-Niklaas en het Waasland in, grosso modo, de tweede helft van de 20ste eeuw. Wie 50 jaar of ouder is en geboren en getogen is in het Waasland kent ‘Het Vrije Waasland’, hét nieuwsweekblad vol harde berichtgeving, meeslepende sportreportages, beklijvende ... Uitgebreide informatie
Aan de hand van tekst- en fotomateriaal uit Het Vrije Waasland gidst Bibliotheca Wasiana u doorheen de geschiedenis van de stad Sint-Niklaas en het Waasland in, grosso modo, de tweede helft van de 20ste eeuw.

Wie 50 jaar of ouder is en geboren en getogen is in het Waasland kent ‘Het Vrije Waasland’, hét nieuwsweekblad vol harde berichtgeving, meeslepende sportreportages, beklijvende kunstrecensies, ontroerende fait-divers, feestvierende verenigingen, familienieuws en –foto’s…. Alles wat met het Waasland te maken had, alles wat de verkoopcijfers van dit weekblad deed stijgen, kwam aan bod in dit ter ziele gegane nieuwsweekblad.

Wij brengen u het Wase nieuws opnieuw. Niet opgewarmd, maar fris en sprankelend, alsof het gisteren is gebeurd. Wij verzekeren u een bezoek vol nostalgie. De tentoonstelling kadert in feestjaar ‘800 jaar Sint-Niklaas’.

Bron: UiTinVlaanderen.be

de Bib
H. Heymanplein 3, 9100 Sint-Niklaas
Van vr 17 november 2017 23:00 tot di 16 januari 2018 23:59
gratis Basistarief: 0,00 €
bibliotheca.wasiana@sint-niklaas.be
Fax: 03 778 34 40