Expo Hulstaert

Gratis
Naar jaarlijkse gewoonte hebben 4 afgestudeerde leerlingen van d’Academie Beeld het Legaat Hulstaert gewonnen voor het schooljaar 2020-2021. Buiten een geldprijs en trofee vormen ze samen een tentoonstelling. Vorig jaar heeft niet mogen zijn, waardoor er dit jaar geen 4, maar 8 laureaten voor jullie klaarstaan. Kom het werk bewonderen in d’Academie en laat je verrassen door de verschillende ... Uitgebreide informatie
Naar jaarlijkse gewoonte hebben 4 afgestudeerde leerlingen van d’Academie Beeld het Legaat Hulstaert gewonnen voor het schooljaar 2020-2021. Buiten een geldprijs en trofee vormen ze samen een tentoonstelling. Vorig jaar heeft niet mogen zijn, waardoor er dit jaar geen 4, maar 8 laureaten voor jullie klaarstaan.

Kom het werk bewonderen in d’Academie en laat je verrassen door de verschillende disciplines: Fotokunst, Grafiekkunst, Illustratieve Vormgeving, Juweelontwerp en Edelsmeden, Keramiek, Schilderkunst en Tekenkunst.

Met werk van Astrid De Goeij, Annelies Devriese, Gieles Vanduyse, Griet De Groof, Inge Christiaensen, Kim Stumpf, Koen Vanisterdael en Peggy De Fijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Vierkante zaal en Annex van d'Academie
Paul Snoekstraat, 3, 9100 Sint-Niklaas
Van za 16 oktober 2021 00:00 tot vr 12 november 2021 23:59
gratis Basistarief: 0,00 €
d'Academie Beeld