Expo | MOOOV

Gratis
Wie denkt aan het MOOOV filmfestival, ziet meteen de sprekende affiches voor zich. Net zoals de wereldse films, staat het campagnebeeld garant voor kwaliteit, kleur en bijzondere beelden! Elk jaar stellen we een serie van 10 beelden tentoon in de Bib van de hand van de maker van het affichebeeld. Dit jaar tonen we een verzameling van de afgelopen jaren. Van dinsdag 6 april tot en met zondag 2 ... Uitgebreide informatie
Wie denkt aan het MOOOV filmfestival, ziet meteen de sprekende affiches voor zich. Net zoals de wereldse films, staat het campagnebeeld garant voor kwaliteit, kleur en bijzondere beelden!
Elk jaar stellen we een serie van 10 beelden tentoon in de Bib van de hand van de maker van het affichebeeld. Dit jaar tonen we een verzameling van de afgelopen jaren.
Van dinsdag 6 april tot en met zondag 2 mei 2021 kan je in de Bib de beelden spotten van de Colombiaanse June Juno (MOOOV 2017), Iraanse Vida Dena (MOOOV 2018) en Indische Ashima Narain (MOOOV 2019).

Het campagnebeeld van MOOOV 2021 komt van iets dichter bij huis. Sint-Niklazenaar Mous Lamrabat zorgde voor het affichebeeld van dit jaar!

Het filmfestival vindt dit jaar plaats van donderdag 22 april tot en met zondag 2 mei. Alle info via www.mooov.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

de Bib Sint-Niklaas
Hendrik Heymanplein 3, 9100 Sint-Niklaas
Van 6 april 2021 tot 2 mei 2021
gratis Basistarief: 0,00 €
bibpubliekswerking@sint-niklaas.be
Fax: 03 778 34 00
de Bib Sint-Niklaas