Fwiet Fwiet

               Voordracht                BEGIJN LE BLEU               Fwiet! Fwiet!  27 maart 2020     Teken in voor een ontspannende avond vol humor én over onze geliefde natuur.  Welkom!   Heb jij een hart voor vogels? Hou dan 27 maart vrij!   Begijn Le Bleu, stand-up comedian, ken je misschien van het tv-programma Foute vrienden. Toen hij een tijd geleden uit de (nest)kast kwam dat hij een ... Uitgebreide informatie

               Voordracht

                BEGIJN LE BLEU

               Fwiet! Fwiet!

 

27 maart 2020

 

 

Teken in voor een ontspannende avond vol humor én over onze geliefde natuur.  Welkom!

 

Heb jij een hart voor vogels? Hou dan 27 maart vrij!  

Begijn Le Bleu, stand-up comedian, ken je misschien van het tv-programma Foute vrienden.

Toen hij een tijd geleden uit de (nest)kast kwam dat hij een fervent vogelaar is, ging alles razendsnel. Ondertussen heeft hij een podcast over alles wat vliegt en pluimen heeft, Fwiet! Fwiet! Deze werd heel enthousiast onthaald door media en publiek.

Zo hoorde je hem allicht al op Radio1. Elke maand boeit hij de luisteraar met vogelweetjes en grappige anekdotes over de drie favoriete vogels van telkens een andere gast waarmee hij een uurtje volpraat.

Die vrijdagavond in maart brengt hij een lezing op Sint-Niklase bodem, waar trouwens zijn roots liggen! Hij komt vertellen over zijn liefde voor vogels en de kick van het vogelspotten. Je kan je verwachten aan leuke, soms ongelooflijke verhalen. Met passie zal hij vertellen over zijn reis naar Batumi in Georgië waar in één maand tijd meer dan een miljoen roofvogels passeren.

Een avond om niet te missen dus!

 

         PRAKTISCH

 

De voordracht gaat door op 27 maart om 20.00u in ONS HEEM, Watermolenstraat 22 te 9111 Belsele.

Om je speciaal te verwennen hebben we naast Begijn nog een andere Waaslander uitgenodigd die ons zal verrassen met een streepje muziek. Picus V,die zijn artiestennaam naar de Groene specht heeft genoemd, brengt eigen nummers en zal die avond allicht de juiste toon zetten met zijn optreden. 

Bovendien zal ons promostandje niet ontbreken!

 

         INSCHRIJVEN vereist!

 

Inschrijven kan door bijgaande digitaal formulier in te vullen : klik hier.

Je kan ook contact opnemen met Marc Smet:

ü 03/778 16 18

ü marc.smet.natuurpuntzw@gmail.com

 

Daarna stort je 16 euro (ledenprijs) of 18 euro (niet-leden) op het rekeningnummer van Natuurpunt Waasland Zuid, BE03 7350 4628 8384 met vermelding ‘Begijn Le Bleu’

 

Voor meer info over de avond zelf :

ü christelstrybos@hotmail.com

 

Van leek tot vogelkenner, iedereen van harte welkom!

Ons Heem
Watermolenstraat 22, 9111 Belsele
vrij 27/03/20 van 20:00 tot 22:30
christelstrybos@hotmail.com
Telefoon: 052/46 00 58
Natuurpunt Waasland Kern Zuid