Geef mijn hand terug (9+)

Geef mijn hand terug is een voorstelling over een ongeneeslijke ziekte, het lot, de kwetsbaarheid van de dingen, de reacties van onhandige omstaanders en alle tragische en komische situaties die daaruit voortvloeien. Een gesprek tussen twee vrienden. Zonder taboes en vol humor. Er kan altijd iets op je hoofd vallen, maar je kan niet altijd een helm opzetten. Of wel? Geef mijn hand terug is een ... Uitgebreide informatie
Geef mijn hand terug is een voorstelling over een ongeneeslijke ziekte, het lot, de kwetsbaarheid van de dingen, de reacties van onhandige omstaanders en alle tragische en komische situaties die daaruit voortvloeien.

Een gesprek tussen twee vrienden. Zonder taboes en vol humor.

Er kan altijd iets op je hoofd vallen, maar je kan niet altijd een helm opzetten. Of wel?Geef mijn hand terug is een voorstelling over een ongeneeslijke ziekte, het lot, de kwetsbaarheid van de dingen, de reacties van onhandige omstaanders en alle tragische en komische situaties die daaruit voortvloeien.

Een gesprek tussen twee vrienden. Zonder taboes en vol humor.

Er kan altijd iets op je hoofd vallen, maar je kan niet altijd een helm opzetten. Of wel?


Enkele jaren geleden kreeg Jan De Brabander, vormgever en scenograaf bij o.a. BRONKS, te horen dat hij een ziekte heeft. Een ziekte met als enige zekerheid dat het alleen maar erger wordt. Hoe erg? Hoe snel? Dat weet niemand.

Jan vertelde zijn verhaal aan Joris Van den Brande, die er een universele theatertekst uit destilleerde. Joris Hessels en Joris Van den Brande brengen dit kwetsbare verhaal op sublieme wijze.


“Hessels en Van den Brande trekken zonder meligheid de kaart van de ontroering.” – Het Nieuwsblad


Geselecteerd voor het Theaterfestival 2018.
cc Sint-Niklaas - Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
zaterdag 2 februari 2019om 20:00
Tekst en muziektheater
€ 9.0 Groepen: € 9,00; Standaardtarief: € 9,00; +65: € 9,00; -26: € 9,00; Abo 5 extra: € 9,00; Abo 10 extra: € 9,00; -16: € 7,00
info@ccsint-niklaas.be
Fax: 03 778 33 66
cc sint-niklaas
Bestel tickets
Telefoon: 03 778 33 66