Grof Geschud - Broeden

Een gate op vliegveld Zaventem, waar een man verwachtingsvol zijn grote liefde opwachtte na zes weken van haar gescheiden te zijn en toen in een oogopslag zag dat haar afwijzing definitief was. Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw brak bij het zien van alle pijn van de man en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst. Na het in de pers bejubelde debuut ... Uitgebreide informatie
Een gate op vliegveld Zaventem, waar een man verwachtingsvol zijn grote liefde opwachtte na zes weken van haar gescheiden te zijn en toen in een oogopslag zag dat haar afwijzing definitief was. Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw brak bij het zien van alle pijn van de man en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst.

Na het in de pers bejubelde debuut Lijmen komt Grof Geschud nu met hun tweede avondvullende voorstelling Broeden. De relatie hield geen stand, het duo wel. Onder de bekwame vleugels van Minou Bosua en Janne Desmet, en met coaching van Raf Walschaerts (Kommil Foo) vliegt Grof Geschud uit.

Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
woensdag 8 december 2021 van 20:00 tot 21:00
Komedie
CC Sint-Niklaas