Hanafubuki - Diorama

Kom mee op avontuur! Alles begint op een vreemde ochtend, waar er plots geen ronde maar een vierkante zon opkomt. De dieren beslissen of ze voor of tegen die ‘nieuwe zon’ zijn. En ze hebben allemaal hun zegje daarover, van de pinguïns op de noordpool tot een giraf bij zonsondergang. Hanafubuki speelt een klein pareltje, met het publiek dicht bij hun houten mini-theater. Uit hun ... Uitgebreide informatie
Kom mee op avontuur!

Alles begint op een vreemde ochtend, waar er plots geen ronde maar een vierkante zon opkomt. De dieren beslissen of ze voor of tegen die ‘nieuwe zon’ zijn. En ze hebben allemaal hun zegje daarover, van de pinguïns op de noordpool tot een giraf bij zonsondergang.Hanafubuki speelt een klein pareltje, met het publiek dicht bij hun houten mini-theater. Uit hun theaterkoffer toveren ze abstracte vormen, decors, dieren en personages. Als toeschouwer maak je een reis doorheen deze uitklapbare kijkkast.


Diorama is een kleinood, een klein tafeltheater dat klein en minder klein vervoert in ongebreidelde fantasie (en in een spelmoment na afloop)!

Bron: UiTinVlaanderen.be

VTS, Anton van Wilderodezaal
Collegestraat , 9100 Sint-Niklaas
zo 24 januari 2021 van 11:00 tot 12:00 zo 24 januari 2021 van 15:00 tot 16:00
Tekst en muziektheater
CC Sint-Niklaas