Hannablue Art // Eygalerij

Gratis
Tijdens de maanden maart en april worden de muren van Muziekclub 't Ey gesierd door de werken van Hannablue Art. Alias An Johanna De Blauwe, geboren in Brugge, maar woont reeds meer dan 20 jaar in Eksaarde. Zowel in binnen- als buitenland heeft men al kunnen genieten van haar schilderijen en digitaal werk. Dit zowel tijdens solotentoonstellingen als in kruisbestuivingen met andere kunstenaars ... Uitgebreide informatie
Tijdens de maanden maart en april worden de muren van Muziekclub 't Ey gesierd door de werken van Hannablue Art. Alias An Johanna De Blauwe, geboren in Brugge, maar woont reeds meer dan 20 jaar in Eksaarde. Zowel in binnen- als buitenland heeft men al kunnen genieten van haar schilderijen en digitaal werk. Dit zowel tijdens solotentoonstellingen als in kruisbestuivingen met andere kunstenaars van over de hele wereld.

Materialen en methodes:
Acryl, oliepastel, droge pastel, spuitbussen, aquarelverf, ecoline zijn slechts enkele materialen waarmee zij aan de slag gaat om, steeds vanuit het perspectief van het vrouw-zijn. Zowel in het figuratieve als het abstracte laat zij menselijke figuren aan het woord. Haar werken hebben dikwijls een narratief aspect. Ze blijven dichtbij het herkenbare voor de toeschouwer. Hoewel Hannablue zeer kleurrijk is van nature, legt ze zichzelf soms beperkingen op om de grenzen van haar kunnen op te zoeken. In de comfortzone blijven sudderen is niet haar ding.

Thema's:
'Archetypes and Metaphors', 'Schields of the Amazon' (zwart wit rood op elipsvormige doeken), 'Monochrome Blue' (blauw hoeft niet koud te zijn), 'Mindpixels' (wat er gebeurt als je studeert en in je linkerbreinhelft moet blijven: into the square-denken), 'Animus' ( mannenfiguren in pasteltinten en grisailles), 'Digital Wall of Dreams' (onderbewustzijn spreekt), en meer recentelijk: 'Aqua' ( water heeft een geheugen).

Je kan haar werk vinden op:
https://hannablue.exto.nl/
https://www.facebook.com/hannablue.artist/

Contact:
andeblauwe@hotmail.com
0486/34.74.85.
Facebook: An Johanna De Blauwe / Albums

Als je graag op je gemak de tentoonstelling wil bezichtigen, kan je altijd een afspraak maken: 03 772 11 93 of info@tey.be

De werken zijn vanzelfsprekend ook te bekijken voor bezoekers van een concert of ander evenement.

Bron: UiTinVlaanderen.be

't Ey
Koutermolenstraat 6 B, 9111 Belsele
Van vr 2 maart 2018 20:00 tot zo 22 april 2018 23:59
Schilderkunst
gratis Basistarief: 0,00 €
info@tey.be
Fax: 03 772 11 93
Muziekclub 't Ey