Heilig Hart

tekst en regie: Arne Sierens / spel: Linde Carrijn, Gilles De Schryver, Robrecht Vanden Thoren, Anemone Valcke / livemuziek: Jean-Yves Evrard / scenografie: Guido Vrolix / met de steun van: de Vlaamse overheid, Stad Gent Heilig hart vertelt het grappige en tegelijk pakkende verhaal van twee vrouwen en mannen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer ... Uitgebreide informatie
tekst en regie: Arne Sierens / spel: Linde Carrijn, Gilles De Schryver, Robrecht Vanden Thoren, Anemone Valcke / livemuziek: Jean-Yves Evrard / scenografie: Guido Vrolix / met de steun van: de Vlaamse overheid, Stad Gent

Heilig hart vertelt het grappige en tegelijk pakkende verhaal van twee vrouwen en mannen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen. Midden in de grillen van hevige verleiding zitten hun verslaafde zielen en lijven vol moed én wanhoop.


Ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache toveren Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Anemone Valcke en Linde Carrijn een grote serenade en smeekbede naar redding tevoorschijn.


Arne Sierens, grootmeester van het alledaagse melodrama, gaat na Poepsimpel en Zingarate in dit derde deel van zijn drieluik over ‘liefde in de knoop en hoe die te ontknopen’ opnieuw voor een schaamteloos, maar ontroerend verhaal over een bende banale mensen.
cc Sint-Niklaas - Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
dinsdag 23 oktober 2018om 20:00
Tekst en muziektheater
€ 15.0 Standaardtarief: 15.00 €; +65: 14.00 €; -26: 12.00 €; Abo 5 extra: 12.00 €; Abo 10 extra: 11.00 €
info@ccsint-niklaas.be
Fax: 03 778 33 66
cc sint-niklaas
Bestel tickets
Telefoon: 03 778 33 66