Helende Vrouwencirkel

HELENDE VROUWENCIRKELS Een helende vrouwencirkel is een eenvoudige manier om de verbinding met jezelf en met andere vrouwen te herstellen. Een plek om vaardigheden en wijsheid met elkaar uit te wisselen. Een veilige plaats om allerhande thema’s in ons persoonlijke leven met elkaar te delen en te dragen. Een vrouwencirkel brengt een oude en dierbare vorm van samen-zijn voor vrouwen weer tot ... Uitgebreide informatie
HELENDE VROUWENCIRKELS
Een helende vrouwencirkel is een eenvoudige manier om de verbinding met jezelf en met andere vrouwen te herstellen. Een plek om vaardigheden en wijsheid met elkaar uit te wisselen. Een veilige plaats om allerhande thema’s in ons persoonlijke leven met elkaar te delen en te dragen.

Een vrouwencirkel brengt een oude en dierbare vorm van samen-zijn voor vrouwen weer tot leven.

Je mag er zijn precies zoals je bent, met al je talenten en kwaliteiten en met al je tekortkomingen en onvolmaaktheden.

In de cirkel werken we met de energie van dat moment, ik heb gekozen voor de energie van de wassende maan en de energie van het eerste kwartier van de maan. Het is een periode om te onderzoeken, te ontwikkelen en kansen te grijpen. Het is een periode van opnemen, opladen, vernieuwen en uitrusten. Het is een periode om nieuwe dingen naar je toe te trekken. Wat wil jij meer in je leven aantrekken?

Elke maan heeft een andere energie afhankelijk van de periode in het jaar, we stemmen ons die avond af op wat wij dan nodig hebben. We luisteren naar elkaar, we ondersteunen elkaar, we dragen elkaar. We laten onszelf en de ander dichterbij komen via aanraking, aanwezigheid, meditatie, rituelen ,... Wil je graag meer informatie over het thema van een bepaalde maan? Stuur dan zeker een mailtje.

Graag meebrengen : je eigen schriftje om iets in op te schrijven , als je wil iets om op het altaar te leggen. Indien je een ratel of een trom hebt, mag je die ook meebrengen.

Aanvang : 20u (eindtijd rond 22u)
Bijdrage: € 15,00 incl. thee, water, versnapering en alle materialen.

Gelieve tijdig in te schrijven, er worden slechts 15 à 20 mensen toegelaten .

Je inschrijving is pas definitief na het invullen van het inschrijvingsformulier https://bronvanvreugde.weebly.com/helende-vrouwencirkel.html én het storten van €15 op IBAN BE64 9794 2443 7952 van Bron van Vreugde. Vermeld steeds je naam, datum en item waarvoor je inschrijft.

Wil je graag deelnemen maar houdt de prijs je tegen? Neem contact met me op! We kunnen samen kijken hoe we deze drempel voor jou kunnen verlagen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Bron Van Vreugde
Vrasenestraat 109, 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas)
maandag 14 januari 2019 van 20:00 tot 22:00
Persoon en relaties
€ 15.0 Basistarief: 15,00 €
info.bronvanvreugde@gmail.com
Fax: 0474432131