Huis van de Sint

Gratis
Waar slaapt de Sint? … Wanneer eet hij en wat lust hij graag? … Neemt Sinterklaas een ligbad of een douche? … Draagt hij een kamerjas? … Waar oefenen de Zwarte Pieten voor de Grote Dag? Alle vragen krijgen een antwoord tijdens een uniek bezoek aan het magische Huis van de Sint. Wandel vrij rond in alle kamers van het statige huis in het hart van de stad. De Zwarte Pieten tonen je onder meer de ... Uitgebreide informatie
Waar slaapt de Sint? … Wanneer eet hij en wat lust hij graag? … Neemt Sinterklaas een ligbad of een douche? … Draagt hij een kamerjas? … Waar oefenen de Zwarte Pieten voor de Grote Dag?

Alle vragen krijgen een antwoord tijdens een uniek bezoek aan het magische Huis van de Sint. Wandel vrij rond in alle kamers van het statige huis in het hart van de stad. De Zwarte Pieten tonen je onder meer de ontvangstruimte, de slaapkamer, de badkamer en het toilet, de werkkamer, de hobbyruimte, een heus theater en de grote speelgoedzaal.

Het Huis van de Sint is een initiatief van het Sint-Nicolaasgenootschap Vlaanderen en is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stedelijke musea Sint-Niklaas - afdeling de Salons
Stationstraat 85, 9100 Sint-Niklaas
Van ma 12 november 2018 00:00 tot do 6 december 2018 23:59
gratis Basistarief: 0,00 €