In het holst van de nacht - VM

We duiken in de mysterieuze, duistere wereld van de nacht. We gaan op pad en komen de gekste en engste dingen tegen. We fantaseren er op los en ontwerpen ons eigen monster. Wie durft mee de geheimen van het donker te ontrafelen? We duiken in de mysterieuze, duistere wereld van de nacht. We gaan op pad en komen de gekste en engste dingen tegen ... Dieren die 's nachts tot leven komen, misschien ... Uitgebreide informatie
We duiken in de mysterieuze, duistere wereld van de nacht. We gaan op pad en komen de gekste en engste dingen tegen. We fantaseren er op los en ontwerpen ons eigen monster. Wie durft mee de geheimen van het donker te ontrafelen?

We duiken in de mysterieuze, duistere wereld van de nacht. We gaan op pad en komen de gekste en engste dingen tegen ... Dieren die 's nachts tot leven komen, misschien ook wel een monster onder je bed! Zelfs in de stad valt er 's nachts heel wat te beleven!
We maken alvast een lichtje om ons pad in het duister een beetje beter te kunnen volgen. We fantaseren er op los en ontwerpen ons eigen monster.
Ook experimenteren we met verschillende technieken en materialen. Al eens ‘glow in the dark’-verf geprobeerd? Wie durft mee de geheimen van het donker te ontrafelen?
Vrije ateliers Sint-Niklaas
Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas
Van 26 juli 2021 tot 30 juli 2021(ma van 9:00 tot 12:00,di van 9:00 tot 12:00,wo van 9:00 tot 12:00,do van 9:00 tot 12:00,vr van 9:00 tot 12:00,za gesloten,zo gesloten)
Meerdere kunstvormen
€ 60.0 Basistarief: € 60,00
Vrije Ateliers Sint-Niklaas
Bestel tickets