Jeugdensemble De Kunstvrienden

Gratis
Speel je minstens 1 jaar een instrument en wil je graag musiceren in groep? Dan is Jeugdensemble De Kunstvrienden op zoek naar jou! Kom gerust eens luisteren of meespelen. Uitgebreide informatie
Jeugdensemble De Kunstvrienden even voorstellen

Ben jij een jonge blazer of slagwerker? Speel je minstens 1 jaartje op je instrument? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Vraag jij je af wie wij zijn en wat wij doen?

Het Jeugdensemble De Kunstvrienden is een enthousiaste groep van jonge muzikanten die bijna wekelijks samenkomen om bekende en soms minder bekende melodieën te spelen. Dirigent Johan De Leenheer staat telkens paraat om ons in de maat te houden en ons voor te bereiden op een van de geplande concerten. Onze repetities zijn bijna elke zondagochtend van 9u30 tot 12u in het lokaal (Kalkstraat 12, Sint-Niklaas) dat we delen met onze grote broer, de Koninklijke Harmonie De Kunstvrienden. Op deze manier kunnen we alvast proeven van het harmoniegebeuren alvorens we doorstromen naar 'de groten'. Je kan onze repetities en activiteiten steeds op de voet volgen via de Kalender (www.jeugd.dekunstvrienden.be).

Niet alleen het muzikale vinden we belangrijk, maar ook de groepssfeer! We organiseren regelmatig activiteiten, uitstapjes of reizen om elkaar beter te leren kennen en omdat het gewoon leuk is. Zo trekt 'de Jeugd' naar Bobbejaanland, repeteren we een weekendje aan zee of maken we een 10-daagse concertreis doorheen het Franse/Nederlandse/Oostenrijkse/Duitse/... land. Wil je meer weten over deze activiteiten, lees dan zeker ons dagboek!

Tot snel!

PS. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd?
Aarzel niet om ons te contacteren
Marjan Keppens: 0474 37 29 70
Eline Van den Broeck: 0496 39 76 86
Erlinde Maris: 0498 06 83 67

jeugd@dekunstvrienden.be.

De Jeugd

Bron: UiTinVlaanderen.be

Koninklijke Harmonie De Kunstvrienden
Kalkstraat 12, 9100 Sint-Niklaas
zo van 10:30 tot 12:00 (niet op ma, di, woe, do, vrij, za)
gratis
Jeugdensemble De Kunstvrienden