Kennismakingsles taiji

Gratis
Om iedereen, zowel zij die al les volgen als diegenen die nog nooit taiji beoefenden, een duidelijk overzicht te geven van wat dit pakket nu precies inhoudt, organiseren wij een gratis kennismakingsavond waarop het aanbod voor u mooi voorgesteld wordt. Thomas Roelant geeft sinds 2001 les in Taiji (quan), yang en chen-stijl bij de Vrije ateliers. Om iedereen, zowel zij die al les volgen als ... Uitgebreide informatie
Om iedereen, zowel zij die al les volgen als diegenen die nog nooit taiji beoefenden, een duidelijk overzicht te geven van wat dit pakket nu precies inhoudt, organiseren wij een gratis kennismakingsavond waarop het aanbod voor u mooi voorgesteld wordt.

Thomas Roelant geeft sinds 2001 les in Taiji (quan), yang en chen-stijl bij de Vrije ateliers.
Om iedereen, zowel zij die al les volgen als diegenen die nog nooit taiji beoefenden, een duidelijk overzicht te geven van wat dit pakket nu precies inhoudt, organiseren wij een avond waarop het aanbod voor u mooi voorgesteld wordt.
Daarbij zal de docent meer uitleg geven over o.a. de herkomst van taiji, zijn persoonlijke evolutie hierin en wie zijn leermeesters zijn.
Dat zal u inzicht geven in wat taiji precies is.
Website: www.gezondheidbrengtgeluk.com
Vrije ateliers Sint-Niklaas
Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas
dinsdag 6 oktober 2020om 19:00
Zingeving, filosofie en religie
gratis
Vrije Ateliers Sint-Niklaas