Kepa Junkera & Sorginak // concert geannuleerd wegens medische ingreep

Een buitenkansje heet dat dan... We kregen Kepa Junkera aangeboden en konden niet neen zeggen. Kepa Junkera is uitgegroeid tot een van de belangrijkste musici uit Baskenland. Hij combineert vitaliteit en muzikaal talent op de trikitixa, een Baskische accordeon waarop hij halsbrekende toeren uithaalt. Junkera's stijl kreeg internationaal erkenning bij publiek en collega musici. Zo werkte hij al ... Uitgebreide informatie
Een buitenkansje heet dat dan...

We kregen Kepa Junkera aangeboden en konden niet neen zeggen. Kepa Junkera is uitgegroeid tot een van de belangrijkste musici uit Baskenland. Hij combineert vitaliteit en muzikaal talent op de trikitixa, een Baskische accordeon waarop hij halsbrekende toeren uithaalt.

Junkera's stijl kreeg internationaal erkenning bij publiek en collega musici. Zo werkte hij al samen met de Portugese Dulce Pontes, de Ierse Chieftains, Carlos Núñez, Pat Metheny, Caetano Veloso, Radio Tarifa en in Samurai met collega-accordeonisten als Riccardo Tesi, David Munnelly en Didier Laloy. Zijn vele ontmoetingen met gereputeerde collega's verruimen zijn horizon met steeds nieuwe invalshoeken, die tijdens concerten ruim aan bod komen.

Maar zijn soloprojecten zijn altijd nog veel specialer want Junkera maakt muziek die natuurlijk geworteld is in zijn geboortestreek. Daar voegt hij zo onvoorstelbaar veel aan toe tot het een onweerstaanbare, opwindende mix wordt, een onbenoembare vorm van wereldfusie zoals alleen hij die maken kan: met passie en vuur!

Zijn project met Sorginak zal niet volledig op ons podium staan, maar met twee dames van het septet zal dit uniek concert alle diehard folkies moeten bekoren...

Rep je dus naar die reserveerknop!


Het concert is geannuleerd wegens een dringende medische ingreep.

zaterdag 8 december

Bron: UiTinVlaanderen.be

't Ey
Koutermolenstraat 6 B, 9111 Belsele
zaterdag 8 december 2018 van 21:00 tot 23:00
Folk en wereldmuziek
€ 17.0 Basistarief: 17,00 €; Lid van Muziekclub 't Ey: 14,00 €
info@tey.be
Fax: 03 772 11 93
Muziekclub 't Ey
www.tey.be