Kerstmarkt Sinaai

Gratis
Sinaai Leeft … en deze keer in kerstsfeer, want op zaterdag 11 december 2021 organiseert feest comité Sinaai Leeft zijn jaarlijkse kerstmarkt. De gezelligste en warmste kerstmarkt van het waasland. Wie nog op zoek is naar een leuk en origineel kerstcadeau moet zeker eens langskomen bij een van onze vele kraampjes. Daarnaast is er ook tal van kinderanimatie en hebben we iets voorzien voor jong ... Uitgebreide informatie
Sinaai Leeft … en deze keer in kerstsfeer, want op zaterdag 11 december 2021 organiseert feest comité Sinaai Leeft zijn jaarlijkse kerstmarkt. De gezelligste en warmste kerstmarkt van het waasland.

Wie nog op zoek is naar een leuk en origineel kerstcadeau moet zeker eens langskomen bij een van onze vele kraampjes. Daarnaast is er ook tal van kinderanimatie en hebben we iets voorzien voor jong en oud, 1 tip willen we alvast meegeven, wie niet springt … die niet wint!

Uiteraard mag een bezoekje van de kerstman niet ontbreken, maken jullie alvast een mooie tekening in ruil voor een snoepje?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Sinaai
Dries , 9112 Sinaai-Waas (Sint-Niklaas)
zaterdag 11 december 2021 van 16:00 tot 22:00
gratis Basistarief: 0,00 €
Fax: 03 778 34 80
Stad Sint-Niklaas