Kerstmarkt Sint-Niklaas 2018

Gratis
Tijdens het weekend van 7,8,9 december organiseert stad Sint-Niklaas de negende editie van de kerstmarkt op het grootste marktplein van België. Zestig kerstchalets, een kampvuurkring, feeërieke verlichting, verschillende foodtrucks en een sierlijke overkapping vormen samen een sfeervol kerstdorp aan de voet van het neoclassicistische stadhuis. Samen met de winterkermis en de ijspiste is er ... Uitgebreide informatie
Tijdens het weekend van 7,8,9 december organiseert stad Sint-Niklaas de negende editie van de kerstmarkt op het grootste marktplein van België. Zestig kerstchalets, een kampvuurkring, feeërieke verlichting, verschillende foodtrucks en een sierlijke overkapping vormen samen een sfeervol kerstdorp aan de voet van het neoclassicistische stadhuis. Samen met de winterkermis en de ijspiste is er tijdens het weekend van de kerstmarkt heel wat te beleven in Sint-Niklaas.

Gezellig iets drinken met familie of vrienden? Deze kerstmarkt heeft een enorm aanbod aan warme en koude dranken: cava, glühwein, chocomelk, koffie, likeuren, verse soep, speciaalbieren en natuurlijk jenever. Ook degenen die honger hebben kunnen op de Grote Markt terecht voor zoetigheden, ambachtelijk gebak, spitburgers, oosterse specialiteiten en nog zo veel meer. Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor de feestdagen? De cadeaudagen van Oxfam Wereldwinkel maken deel uit van de kerstmarkt in Sint-Niklaas.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Grote Markt Sint-Niklaas
Grote Markt , 9100 Sint-Niklaas
vr 7 december 2018 van 18:00 tot 23:59 za 8 december 2018 van 14:00 tot 23:59 zo 9 december 2018 van 14:00 tot 20:00
gratis Basistarief: 0,00 €
Stad Sint-Niklaas