Kinderyoga

UiT met kids
iedere zaterdag geef ik kinderyoga in groep, op aanvraag ook individueel.Met specialisatie in yoga voor peuters/kleuters en yoga voor hoog sensitieve kinderen.Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel waarin plezier voorop staat. Iedere les heeft een thema.Kinderyoga geeft de kinderen kracht, balans en is goed voor het verbeteren van de lichaamshouding. Kinderyoga, Yoga voor gelukkige ... Uitgebreide informatie
iedere zaterdag geef ik kinderyoga in groep, op aanvraag ook individueel.Met specialisatie in yoga voor peuters/kleuters en yoga voor hoog sensitieve kinderen.Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel waarin plezier voorop staat. Iedere les heeft een thema.Kinderyoga geeft de kinderen kracht, balans en is goed voor het verbeteren van de lichaamshouding.

Kinderyoga, Yoga voor gelukkige kinderen

Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel waarin plezier voorop staat. Iedere les volgt een bepaald thema. Kinderyoga geeft de kinderen kracht, balans en is goed voor het verbeteren van de lichaamshouding. Bij kinderyoga worden kinderen zich bewuster van zichzelf, hun lichaam, emoties en omgeving. Het is belangrijk dat ze vertrouwen in zichzelf hebben.

Start nu met kinderyoga


Waarom kinderyoga?

Kinderyoga brengt jouw kind innerlijke rust, zelfvertrouwen en het zelfbewustzijn wordt vergroot. De kinderen leren om naar binnen te gaan, zich te ontspannen, zich te concentreren en aanwezig te zijn zonder zich te verliezen in de prikkels om hen heen.

In een kinder yogales worden yoga- en ademhalingsoefeningen gecombineerd met spel, beweging en ontspanning, met massage & aanraking, met ritme & zingen. In een veilige, ongedwongen sfeer gaan we spelenderwijs samen op avontuur, waarbij de yogahoudingen zorgen voor het opladen en afvoeren van overtollige energie. Zo ontstaat er een mooie balans tussen spanning en ontspanning!

Onze samenleving kent veel stress en een veelvoud aan prikkels. Yoga ontlaadt nerveuze energie die veroorzaakt wordt door te veel prikkels. Het versterkt een gezonde ademhaling en laat hierdoor de vitaliteit bij jouw kind toenemen.
gezondheidscentrum alterna
Casinostraat 15, 9100 Sint-Niklaas
Za Van 10:00 tot 11:00
Omnisport en andere
€ 10.0 Basisprijs: € 10.00
Inimini yoga