Kleurwedstrijd Sinterklaas

Gratis
Wist jij al dat de Sint een echte kunstenkenner is? Van Gogh, Cézanne, Miro, Van Eyck, Rothko, Vermeer, Klimt,... hij kent ze allemaal, die kunstenaars. Dus dat maakt van hem letterlijk een 'kunstenkenner'. Maar Sinterklaas heeft de kunst ook lief. Dus dat maakt van hem een 'kunstliefhebber', toch? Elk jaar opnieuw gaat de Sint op een stevige, lange zoektocht naar nieuwe, grootse kunstwerken ... Uitgebreide informatie
Wist jij al dat de Sint een echte kunstenkenner is? Van Gogh, Cézanne, Miro, Van Eyck, Rothko, Vermeer, Klimt,... hij kent ze allemaal, die kunstenaars. Dus dat maakt van hem letterlijk een 'kunstenkenner'. Maar Sinterklaas heeft de kunst ook lief. Dus dat maakt van hem een 'kunstliefhebber', toch?

Elk jaar opnieuw gaat de Sint op een stevige, lange zoektocht naar nieuwe, grootse kunstwerken van kleine kunstenaars om 'Het huis van de Sint' nog mooier te maken. Wil jij jouw tekentalent graag delen met Sinterklaas? Haal je kleurplaat op in de hoofdbib of één van onze filialen of download ze via onze website en laat je helemaal gaan. Drop je meesterwerk vóór 6 december 2021 in de brievenbus van de hoofdbib in Sint-Niklaas of geef ze af in één van onze filialen. Misschien merkt de Sint jouw magnifieke tekening wel op en maak je zo kans op een waanzinnige prijs!

Denk eraan, Pollock is ook bekend geworden en kende geen grenzen. Een kunstenaar mag dus al eens buiten de lijntjes kleuren!

Download hier je favoriete kleurplaat.

Bron: UiTinVlaanderen.be

de Bib Sint-Niklaas
Hendrik Heymanplein 3, 9100 Sint-Niklaas
Van zo 14 november 2021 00:00 tot zo 5 december 2021 23:59
gratis Basistarief: 0,00 €
Fax: 03 778 34 00
de Bib Sint-Niklaas