Kommil Foo & Brussels Jazz Orchestra - concert

Dat de gebroeders Walschaerts de afgelopen drie decennia prachtige liedjes hebben geschreven, hoeft geen betoog. Denk maar aan klassiekers als Ruimtevaarder, Kom hier dat ik u draag en De Volgende. In deze unieke samenwerking bundelt Kommil Foo de krachten met een bigband van wereldniveau: Brussels Jazz Orchestra. Een voorstelling als ode aan de ultieme vrijheid van jazz: Mich en Raf zingen, ... Uitgebreide informatie
Dat de gebroeders Walschaerts de afgelopen drie decennia prachtige liedjes hebben geschreven, hoeft geen betoog. Denk maar aan klassiekers als Ruimtevaarder, Kom hier dat ik u draag en De Volgende.


In deze unieke samenwerking bundelt Kommil Foo de krachten met een bigband van wereldniveau: Brussels Jazz Orchestra. Een voorstelling als ode aan de ultieme vrijheid van jazz: Mich en Raf zingen, vertellen, spelen, struikelen, hakkelen en hijgen zich door hun songs en verhalen, BJO speelt ... en hoe!

De vertrouwde lach en traan van Kommil Foo met op de achtergrond de geluiden, de muziek en de sfeer van een broeierige jazzclub in New York.


Kommil Foo meets Brussels Jazz Orchestra: welkom!


i.s.m. De Casino Concertzaal


https://www.brusselsjazzorchestra.com/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
zaterdag 6 februari 2021 van 20:00 tot 21:00
Folk en wereldmuziek
CC Sint-Niklaas