Les tigresses rouges

Les Tigresses Rouges staan bekend voor hun cabaretesk totaalspektakel. Meerstemmig muzikaal cabaret met een pittige mengelmoes van Engelstalige jazz/funk, Franstalig chanson en Nederlandstalige kleinkunst. Deze ietwat onhandige femmes fatales gunnen je een blik op hun kleine kantjes. In deze wereld strijden ze dagelijks met het vrijgezellenbestaan: hun strijdlustige kant. In deze wereld ... Uitgebreide informatie
Les Tigresses Rouges staan bekend voor hun cabaretesk totaalspektakel. Meerstemmig muzikaal cabaret met een pittige mengelmoes van Engelstalige jazz/funk, Franstalig chanson en Nederlandstalige kleinkunst.
Deze ietwat onhandige femmes fatales gunnen je een blik op hun kleine kantjes. In deze wereld strijden ze dagelijks met het vrijgezellenbestaan: hun strijdlustige kant. In deze wereld zwaaien katachtige vrouwen de plak: hun dominante kant. In deze wereld is niets zwart-wit, maar eerder dierenprint-rood: hun passionele kant.
Ze zijn aanspreekbaar, maar benader hen best langzaam met een lekker brokje én stevige handschoenen. Beschouw dit alvast als de eerste van de wijze lessen van de Tigressen. Een totaalspektakel dat herkenbaar zal zijn voor elke vrouw (en elke man die het aandurft)!
Nieuwsgierig geworden? Bestel dan vlug kaarten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Kunstencentrum De Vlasbloem
Gijselstraat 9, 9100 Nieuwkerken-Waas
zaterdag 23 september 2017 van 20:00 tot 22:30
€ 15.0 Basistarief: 15,00 €; Voorverkoop, groepen +15, 60+: 13,00 €; studenten (-26): 10,00 €; kansenpas: 2,50 €
Fax: 0471 83 22 13
VZW De Vlasbloem
www.devlasbloem.be
Telefoon: 0471 83 22 13