Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over borderline

Tijdens deze gespreksreeks ontmoet je mensen die in dezelfde situatie zitten als jij: ze dragen zorg voor een familielid met borderline. Je krijgt de vrijheid om je verhaal te vertellen, vragen te stellen en om naar anderen te luisteren. Kortom, een avond waar lotgenoten de kans krijgen om elkaar in een vertrouwelijke sfeer te ondersteunen. Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor ... Uitgebreide informatie
Tijdens deze gespreksreeks ontmoet je mensen die in dezelfde situatie zitten als jij: ze dragen zorg voor een familielid met borderline. Je krijgt de vrijheid om je verhaal te vertellen, vragen te stellen en om naar anderen te luisteren. Kortom, een avond waar lotgenoten de kans krijgen om elkaar in een vertrouwelijke sfeer te ondersteunen.

Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor familie en andere naastbetrokkenen van personen met een borderlineproblematiek.

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Begeleiding: Ludo Verdyck, vrijwillig medewerker Similes

Meer info: julie.goditiabois@similes.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Koek&Ei
Hendrik Heymanplein 5, 9100 Sint-Niklaas
ma 8 november 2021 van 19:30 tot 21:30 ma 29 november 2021 van 19:30 tot 21:30
Gezondheid en zorg
€ 12.0 Basistarief: 12,00 €; Leden van Similes: 6,00 €
Similes