Maak je fiets rijklaar voor een leuke dag in de omgeving van Sint-Niklaas of elders in Oost-Vlaanderen

Gedurende de zomer (van 21 juni tot 21 september 2021) is het mogelijk om aan twee wandel- , twee stadszoektochten en/of drie fietszoektochten op individuele basis deel te nemen. De zoektochten zijn gespreid over de volledige provincie Oost-Vlaanderen en worden ingericht door de Provinciale Stuurgroep van vtbKultuur Oost-Vlaanderen i.s.m. plaatselijke vtbKultuur-afdelingen. Wij, vtbKultuur ... Uitgebreide informatie
Gedurende de zomer (van 21 juni tot 21 september 2021) is het mogelijk om aan twee wandel- , twee stadszoektochten en/of drie fietszoektochten op individuele basis deel te nemen. De zoektochten zijn gespreid over de volledige provincie Oost-Vlaanderen en worden ingericht door de Provinciale Stuurgroep van vtbKultuur Oost-Vlaanderen i.s.m. plaatselijke vtbKultuur-afdelingen.

Wij, vtbKultuur Sint-Niklaas, hebben meegewerkt aan de stadszoektocht "Sint-Niklaas" en de fietszoektocht "Langs de oude spoorweglijn van Sint-Niklaas tot Hulst".

Elke tocht heeft een andere insteek en kan je gratis downloaden. Neem je deel aan de wedstrijd dan betaal €5 (vtbKultuur-lid)/€7 (niet-lid) per antwoordformulier. Per tocht zijn er minimum 3 winnaars.

Meer info via https://www.vtbkultuur.be/oost-vlaanderen/activiteiten

Bron: UiTinVlaanderen.be

Sint-Niklaas station
LeopoldII laan, 9100 Sint-Niklaas
oost-vlaanderen@vtbkultuur.be
Fax: 0475 37 93 24