Mama-baby Yoga (4-wekenreeks)

De focus van de cursus is postnataal herstel van de mama. Zwangerschap, baren en moeder worden, zijn heel intense ervaringen. Jouw lichaam heeft zeer hard gewerkt en heeft nu nazorg nodig. In de mama-baby yoga neem je tijd voor jezelf om te herstellen / jezelf te voeden en de ervaringen te verwerken. Via yogahoudingen bouwen we kracht en energie op, stabiliseren en versterken we je lichaam. ... Uitgebreide informatie
De focus van de cursus is postnataal herstel van de mama.

Zwangerschap, baren en moeder worden, zijn heel intense ervaringen. Jouw lichaam heeft zeer hard gewerkt en heeft nu nazorg nodig. In de mama-baby yoga neem je tijd voor jezelf om te herstellen / jezelf te voeden en de ervaringen te verwerken. Via yogahoudingen bouwen we kracht en energie op, stabiliseren en versterken we je lichaam. Tevens besteden we voldoende aandacht voor ontspanning en innerlijke rust via bv. mindfulness en ademhalingsoefeningen. Een gezond en uitgerust lichaam is de basis om al de veranderingen en de zorg voor je kind(eren) te kunnen blijven dragen.

De mama-baby-yogales is een mooie gelegenheid voor samenzijn met je baby terwijl je aan je postnatale herstel werkt. Je baby is van harte welkom. We betrekken je baby bij de yogahoudingen en de ontspanningsoefeningen, welke telkens zijn afgestemd op jouw herstelfase en de leeftijd van je baby. We schenken aandacht aan oefeningen die je makkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven.

Praktisch
De lessen zijn geschikt voor mama’s vanaf 4 weken na de bevalling (8 weken ingeval van keizersnede). Mocht je eerder willen beginnen met de lessen, neem eerst contact op met de lesgeefster en je gynaecoloog.
Kom op tijd. Vanaf 9u45 ben je welkom om jezelf te installeren en eventueel je baby te voeden.
Mocht het nodig zijn, is er de gelegenheid om je baby te voeden, te verschonen of te troosten tijdens de les.
Draag makkelijke kledij en breng een handdoek voor jezelf en je baby mee. Je hoeft geen speelgoed mee te brengen, er zal voldoende entertainment zijn.
We werken in kleine groepen van 5-7 mama’s en baby.

Prijs: 37.50 euro voor de 3-wekenreeks. BE30 1431 0110 3811.
Inschrijving en info: inesrothmann@hotmail.com, 0484.900.794
Locatie: Vroedvrouwenpraktijk Vita Nova Sint Niklaas
Tijdsstip: woensdags, telkens om 10-11u00.
www.lava.yoga

Bron: UiTinVlaanderen.be

vroedvrouwpraktijk Vita Nova
Moerlandstraat 136, 9100 Sint-Niklaas
Van 9 januari 2019 tot 23 januari 2019
Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport
€ 37.5 Basistarief: 37,50 €