Mantra & Kirtan avond: 'Sounds of the soul'

Veerle is een levendige dame die altijd de liefde en het nu in het geheugen van het hart draagt. Als twintiger kon je haar reeds vinden op een Mantra of Kirtan bijeenkomst. Het oefenen van de kunst van yoga en meditatie in het dagdagelijkse leven zorgen voor een goede begeleiding op haar levenspad. Op een onbewaakt moment kan haar een lied horen zingen met of zonder gitaren of andere ... Uitgebreide informatie
Veerle is een levendige dame die altijd de liefde en het nu in het geheugen van het hart draagt. Als twintiger kon je haar reeds vinden op een Mantra of Kirtan bijeenkomst. Het oefenen van de kunst van yoga en meditatie in het dagdagelijkse leven zorgen voor een goede begeleiding op haar levenspad.
Op een onbewaakt moment kan haar een lied horen zingen met of zonder gitaren of andere instrumenten. Ze zong in musicals en in verschillende bands toen ze jong was en nu zingt ze mantra’s in yoga-studio’s in binnen en buitenland.
Met het motto "you can join in, choose for love, the power of oneness, Om ", zingt en speelt ze daarom met vreugde en open hart en met de uitnodiging om mee te zingen.
Kirtan en Mantra zingen : chanting, reciteren van mooie klanken, een vorm van yoga voor en door een groep vergezeld van het geluid van muziek.
Herhaling van Sanskrit Mantra's creëert een meditatieve gemoedstoestand. Dit gebeurd in de vorm van een heilige uitspraak, een klinkend geluid, een letterwoord of foneem. Deze groep woorden die reeds duizenden jaren oud zijn worden door beoefenaars ervaren als zeer rustgevend, vreugdevol met psychologische en spirituele krachten. Iets tussen magie, liefde en dankbaarheid. Het helpt om een veranderde staat van bewustzijn in te leiden. Het is een geweldige manier om emoties te ontgrendelen en gewoon om veel plezier te maken.

Locatie: Stepping Stones, koutermolenstraat 12, 9111 Belsele

Inschrijving verplicht via mail : stepping-stones@telenet.be
of via tel. 03/344.62.61

Bron: UiTinVlaanderen.be

Spiritueel Centrum Stepping Stones
Koutermolenstraat 12, 9111 Belsele (Sint-Niklaas)
vrijdag 24 november 2017 van 20:00 tot 21:30
Amusementsmuziek
€ 15.0 Basistarief: 15,00 €
stepping-stones@telenet.be
Fax: 03/344.62.61
stepping-stones@telenet.be
Telefoon: 03/344.62.61