MartHa!tentatief - Lulletje

Vorig jaar liep Johan Petit zoals zovelen tegen de muur. Hij kroop zijn bed in, likte zijn wonden en krabbelde terug recht. In Lulletje, een triestig, maar hoopvol verhaal, probeert hij te achterhalen hoe het zover kwam. We leven in een onzekere en tegelijk ook opwindende tijd. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Willen is kunnen. Maar wat doen we met de prutsers en de ... Uitgebreide informatie
Vorig jaar liep Johan Petit zoals zovelen tegen de muur. Hij kroop zijn bed in, likte zijn wonden en krabbelde terug recht. In Lulletje, een triestig, maar hoopvol verhaal, probeert hij te achterhalen hoe het zover kwam.


We leven in een onzekere en tegelijk ook opwindende tijd. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Willen is kunnen. Maar wat doen we met de prutsers en de sukkelaars? Klinkt ernstig allemaal, maar wie Petit kent, weet dat er gelachen mag worden.


Pieter Theuns zorgt samen met Jutta Troch en Jon Birdsong voor de troostende muziek. De verrassend moderne klankkleuren van B.O.X en de tijdloze vertelling van Petit leveren een prachtige voorstelling op waarbij oud en nieuw versmelten tot hier en nu.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
dinsdag 23 februari 2021 van 20:00 tot 21:00
Tekst en muziektheater
CC Sint-Niklaas