MOOOV filmfestival 2018

Van vrijdag 20 april tot en met zondag 29 april 2018 kan je voor de zesde keer naar het MOOOV filmfestival in de Siniscoop van Sint-Niklaas. De centrale thema’s van dit jaar zijn: sterke vrouwelijke regisseurs, westerns en regisseurs in diaspora. MOOOV steunt de internationale SHE desides campagne, een beweging die wereldwijd de fundamentele rechten van meisjes en vrouwen probeert te ... Uitgebreide informatie
Van vrijdag 20 april tot en met zondag 29 april 2018 kan je voor de zesde keer naar het MOOOV filmfestival in de Siniscoop van Sint-Niklaas. De centrale thema’s van dit jaar zijn: sterke vrouwelijke regisseurs, westerns en regisseurs in diaspora. MOOOV steunt de internationale SHE desides campagne, een beweging die wereldwijd de fundamentele rechten van meisjes en vrouwen probeert te beschermen, er staan dan ook een aantal sterke films van vrouwelijke cineasten op het programma.
MOOOV is het belangrijkste filmfestival in Vlaanderen in zijn genre, het mikt op 100.000 bezoekers per jaar op de negen verschillende locaties in Vlaanderen, met Sint-Niklaas als enige plaats in Oost-Vlaanderen om de films te vertonen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Siniscoop
Stationsplein 1, 9100 Sint-Niklaas
Van vr 20 april 2018 20:00 tot zo 29 april 2018 23:59
Stad Sint-Niklaas