Mous Lamrabat

Gratis
Mous Lamrabat brengt in zijn thuisstad Sint-Niklaas een expo met nooit eerder vertoond vrij werk. Persoonlijke beelden, gekenmerkt door zijn unieke stijl: stilistisch uitgepuurde beelden, hoog fashiongehalte, en altijd met een licht absurd kantje. Een stukje New York in Sint-Niklaas om niet te missen! Het werk van fotograaf Mous Lamrabat is zowat overal te zien: Elle, Weekend Knack, DS ... Uitgebreide informatie
Mous Lamrabat brengt in zijn thuisstad Sint-Niklaas een expo met nooit eerder vertoond vrij werk. Persoonlijke beelden, gekenmerkt door zijn unieke stijl: stilistisch uitgepuurde beelden, hoog fashiongehalte, en altijd met een licht absurd kantje. Een stukje New York in Sint-Niklaas om niet te missen!

Het werk van fotograaf Mous Lamrabat is zowat overal te zien: Elle, Weekend Knack, DS Magazine en op verschillende internationale platforms. Zelfs Stromae poseerde glansrijk voor zijn lens. Daarnaast stond Lamrabat mee aan de wieg van verschillende lifestyle magazines. In de (inter)nationale mode- en fotografiewereld is hij intussen uitgegroeid tot een begrip.

Maar nooit eerder was het werk van Mous Lamrabat te zien in expoformaat op deze schaal. Exclusief voor CC Expo komt hij terug naar zijn heimat: Sint-Niklaas. Hij brengt er een expo met nooit eerder vertoond vrij werk. Persoonlijke beelden, gekenmerkt door zijn unieke stijl: stilistisch uitgepuurde beelden, hoog fashiongehalte, en altijd met een licht absurd kantje. Een stukje New York in Sint-Niklaas om niet te missen.


Vernissage op donderdag 31 januari om 20 uur.
cc Sint-Niklaas - Tentoonstellingszaal Zwijgershoek
Zwijgershoek 14, 9100 Sint-Niklaas
Van 31 januari 2019 tot 24 maart 2019
Kunst en kunsteducatie
gratis
info@ccsint-niklaas.be
Fax: 03 778 33 66
cc sint-niklaas
Telefoon: 03 778 33 66