Musical Jesus Christ Superstar

Het wordt stilaan een traditie om met Markant Temse een musical bij te wonen. Ook dit jaar zijn we van de partij! Het gezelschap van Bohemian Productions brengt de musical Jesus Christ Superstar van componist Andrew Lloyd Webber en songwriter Tim Rice. Het verhaal brengt de laatste week uit het leven van Jezus, bekeken door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Om de musicalbeleving ... Uitgebreide informatie
Het wordt stilaan een traditie om met Markant Temse een musical bij te wonen. Ook dit jaar zijn we van de partij!
Het gezelschap van Bohemian Productions brengt de musical Jesus Christ Superstar van componist Andrew Lloyd Webber en songwriter Tim Rice. Het verhaal brengt de laatste week uit het leven van Jezus, bekeken door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Om de musicalbeleving optimaal te maken, zal er gespeeld worden in het midden van de kerk met langs beide zijden vijf rijen publiek. Elke bezoeker zal z’n eigen hoofdtelefoon krijgen om zo een optimale geluidservaring te beleven.
Het belooft een megaproductie te worden met meer dan 100 uitvoerders: 33 acteurs, 10 dansers, 20 muzikanten en een 50-koppig koor. Het koor is samengesteld uit leden van verschillende koren uit de regio. Regisseur Jaak Lema zal de productie in goede banen leiden. Hij werkte als regie-assistent mee aan onder andere de Ketnetmusical, ‘14-18’ en ‘40-45’.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Christus-Koningkerk
Heistraat , 9100 Sint-Niklaas
vrijdag 26 april 2019 van 20:30 tot 22:00
Amusementsmuziek
€ 28.0 Basistarief: 28,00 €
Fax: temsemarkant@gmail.com
Markant Temse