Neeka // concert

“Eindelijk!” zei Guido Belcanto toen hij hoorde dat Neeka na 5 albums in het Engels, klaar was voor een nieuw Nederlandstalig avontuur. In 2012 schreef ze al het mooi gevoelige "Jij kent de Lijnen”, over schilder Raoul De Keyser. Toch duurde het nog even eer de singer-songwriter verder overstag ging. Vele fans en collega’s vroegen het nochtans: “Wanneer doe jij nu eens iets in het Nederlands?” ... Uitgebreide informatie
“Eindelijk!” zei Guido Belcanto toen hij hoorde dat Neeka na 5 albums in het Engels, klaar was voor een nieuw Nederlandstalig avontuur. In 2012 schreef ze al het mooi gevoelige "Jij kent de Lijnen”, over schilder Raoul De Keyser. Toch duurde het nog even eer de singer-songwriter verder overstag ging. Vele fans en collega’s vroegen het nochtans: “Wanneer doe jij nu eens iets in het Nederlands?”

In het voorjaar 2018 nam Neeka tien prachtige songs op, gezongen in haar moedertaal, alsof ze nooit iets anders heeft gedaan. Puur en ontwapenend eerlijk. De singer-songwriter blijft ook in het Nederlands een melancholisch meisje: speels en vernuftig maar altijd een beetje donker.

Het album komt uit in het voorjaar van 2019, gevolgd door een CC tournee. Maar eerst komt ze langs bij ons!


Inkom leden € 8 / niet-leden € 11
Reserveer via de link hieronder of de reserveerknop op onze website www.tey.be/programma

zondag 24 maart - 16u
Deuren open om 15u

Bron: UiTinVlaanderen.be

't Ey
Koutermolenstraat 6 B, 9111 Belsele
zondag 24 maart 2019 van 16:00 tot 19:00
Folk en wereldmuziek
€ 11.0 Basistarief: 11,00 €; Lid van Muziekclub 't Ey: 8,00 €
info@tey.be
Fax: 03 772 11 93
Muziekclub 't Ey
www.tey.be