NIEUWE START ...ZUMBA FITNESS DANCE WORKOUT

NIEUWE START ZUMBAWORKSHOP 15 LESSEN iedere DINSDAGAVOND EN/OF WOENSDAGAVOND Het geheim van Zumba® is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “ritmeprogressie”. Met elke swingende Zumba®-workoutbeweging werkt u aan uw onderlichaam, uw buikspieren, middel & bovenlichaam. U verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de “ritmeprogressie” van Zumba® een snel ... Uitgebreide informatie
NIEUWE START ZUMBAWORKSHOP 15 LESSEN
iedere DINSDAGAVOND EN/OF WOENSDAGAVOND
Het geheim van Zumba® is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “ritmeprogressie”. Met elke swingende Zumba®-workoutbeweging werkt u aan uw onderlichaam, uw buikspieren, middel & bovenlichaam. U verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de “ritmeprogressie” van Zumba® een snel & gemakkelijk te leren techniek is. U verbrandt direct vet & calorieën vanaf het moment dat u eraan begint.
Zumba® heeft van aerobics de afwisselend rustige & snelle bewegingen & het principe van weerstandsvermogen behouden om het maximum aantal calorieën te verbranden & de spiermassa te vergroten. En van latin-dansen heeft Zumba® plezier, sensualiteit & de feestelijke kant ervan behouden.
Genieten & afvallen of afslanken op hetzelfde moment daar droomt toch iedereen van! Iedereen kan deelnemen aan het Zumba® dansprogramma, van jong tot oud. Het zijn zeer eenvoudige danspasjes die u onmiddellijk beethebt tijdens het leuke salsa-ritme. Na een korte periode van enkele weken geniet u al van gewichtverlies & ziet u al een absoluut resultaat met Zumba®.
Met Zumba® Fitness merkt u niet dat u aan het sporten bent ! Het is een groot dansfeest & u wordt automatisch meegetrokken in het ritme van de swingende latinmuziek.

Zumba® werkt verslavend & vraagt om meer! Eenmaal gestart met Zumba® kan u niet meer stoppen. De herinneringen van uw jeugdjaren op de dansvloer komen terug & met een brede glimlach geniet u van de heerlijke danslessen van Zumba®.
Zumba is dansen, ontspannen,goed voelen en fit blijven. Join the party en dans met ons mee !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Vrije Ateliers
Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas
Van 19 februari 2019 tot 25 juni 2019
Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport
€ 75.0 Basistarief: 75,00 €
Fax: 03 778 33 70